..

..

Stránky

středa 4. září 2013

Vánoční vydání :-)


Dneska tu mám něco na vánoční notu. Pokud máte chuť ušít si do vánoc deku s tématikou stromečku, právě vás by mohlo zaujmout TOTO společné šití. Každopádně doporučuji zmíněný blog navštívit i ostatním, najdete tam spoustu užitečných tipů při šití dek. Posledně mně zaujal tento způsob odšití rožků u deky. Inspirací pro vánoční taštičku bylo triko s našitou mašlí. Jednoduché a efektní.


Nakonec jsem mašli přišila trochu jinak než na triku. Jen na dvou místech ve středu uzle a tvar to drží, tak jak má. Nezapomeňte konce opálit nad svíčkou, ať se netřepí.


Je to taková jednoduchá aplikace, která nadělá spoustu parády. Kombinací látek a stuh jistě docílíte i pěkného narozeninového dárku. Stuhu jsem našila i na zadní stranu, aby byl balíček kompletní.



Spoustu vánoční inspirace naleznete i na stránkách aktuálního vydaní časopisu Lena's Patchwork.


Pokud máte chuť se do něčeho pustit, inspirovat by vás mohly i vánoční látky. Fotky zapůjčeny z obchodu Modern Patchwork, který se sice nachází na Slovensku, ale umožňuje i platbu v CZK. Při nákupu nad 50 € je i dodání do ČR zdarma a aktuálně mají zajímavou soutěž. Mrkněte.







3 komentáře:

Věrka řekl(a)...

ách. Taštička je naprosto luxusní záležitost. Jdu se opičit. Vánoční látky jsou skvělé - jsi ďábel našeptavač :-) Věru.
měj se krásně Věrka

p.s. a kde se dá koupit ta skvělá látka na taštičce?

ANNabeLL řekl(a)...

Júúú, taštička je nádhernááá.. Že bych se do ní taky dala a zabalila tak do ní nějaký ten dáreček? .. mno uvidím ;-). Ale pokušení to je veliké

Korfela řekl(a)...

jj ta látka na taštičku je dost pěkná Věrko ... zas jeden krásný kousek ... dobře vymysleno holka ...